• 70 let

  Društva upokojencev Jesenice

  (1948 – 2018)

 • Ne zamudite!

 • Pridružite se nam lahko pri:

  • 12. decembra 2022 17:00Družabno srečanje z znanimi ljudmi iz našega okolja.
  • 17. decembra 2022Trst in Sesljan
  • 19. decembra 2022 17:00Moje poti, potopisno predavanje
  • 31. decembra 2022 19:00Silvestrovanje
  AEC v1.0.4

Predavanje: EcoSynergy System, 26. 2. 2018

Vabimo vse naše člane DU Jesenice in ostale upokojence, da se udeležite predavanja o novem konceptu zbiranja odpadkov,  “EcoSynergy Sistem”, ki že deluje na Zbirnem centru Jesenice na Prešernovi cesti. S pravilno sortirano embalažo in odpadki lahko celo zaslužite z nakupom cenejših izbranih izdelkov.  Predavanje smo pripravili, ker menimo, da je koristno za vse upokojence. Predavanje bo potekalo v

Domu DU Jesenice

v ponedeljek, 26. februar 2018 ob 17 uri

Pričakujemo veliko udeležbo. Več informacij dobite na originalnem vabilu spodaj:

————————————————————————————————————————-

VABLJENI dragi člani upokojenskega društva na

predstavitev ECOSYNERGY SYSTEM-a, v ponedeljek,  26. februarja 2018 ob 17h v prostorih Društva upokojencev Jesenice (Pod gozdom 13, 4270 Jesenice), kjer boste prejeli informacijo o tem kaj prinaša nov stimulativni sistem v dobrobit občanom pri oddaji pravilno sortiranih in čistih frakcij.

Na predstavitvi bo predstavljen EcoSynergy System v celoti. Temeljni del sistema že deluje in je v izvedbi na poslovni enoti Jesenice (Zbirni center Jesenice, Cesta Franceta Prešerna 13, 4270 Jesenice). EcoSynergy System raste in se razvija generično in upošteva odziv in želje prebivalstva.

V mesecu decembru smo v komunalnem zbirnem centru Jesenice v sodelovanju s komunalnim podjetjem Jeko d.o.o. pričeli z novim konceptom zbiranja sortiranih odpadkov.

Za pravilno sortirano in čisto odpadno embalažo na zbirnem centru Jesenice je vsak občan nagrajen.  Z Ekokuponi oziroma ECOSS točkami lahko kupi izdelke za dom in gospodinjstvo po proizvodnih cenah ali pa uporabi popuste pri storitvenih dejavnostih (v bližnji prihodnosti).

EcoSynergy System postavlja posameznika in družino na mesto odločevalca in upravljalca z lastnimi ustvarjenimi odpadnimi surovinami in mu privzgoji zavest, da je ravnanje z odpadki enaka obveza kot skrb za zdravje, higieno, šolstvo in ostale življenjske obveznosti.

Vse dodatne informacije o novem sistemu lahko pridobi vsak občan na poslovni enoti Jesenice (na Zbirnem centru Jesenice, Cesta Franceta Prešerna 13, 4270 Jesenice), kjer vam bodo predstavniki sistema razložili vse dodatne podatke in vam odgovorili na vsa vprašanja. Vsekakor pa lahko podate vsa vprašanja, razmišljanja, predloge tudi po elektronski pošti: jesenice@ecosynergysystem.com ali pa pokličete na mobilno št.: 069 616 441, na katere vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

vabilo