• 70 let

  Društva upokojencev Jesenice

  (1948 – 2018)

 • Ne zamudite!

 • Pridružite se nam lahko pri:

  • 14. decembra 2020 17:00ODPOVEDANO Družabno srečanje z znanimi ljudmi iz našega okolja
  • 21. decembra 2020 17:00ODPOVEDANO Miro Koder: – potopisno predavanje.
  • 31. decembra 2020 19:00ODPOVEDANO Silvestrovanje
  AEC v1.0.4

Mercator – Radi delamo dobro, 18. 5. 2016

Aprilska akcija Mercatorja Radi delamo dobro je zaključena in nagrade so razdeljene. Za prvo mesto nam je zmanjkalo 129 žetonov. Hokejsko društvo Jesenice nas je premagalo v finišu, zadnji dan. Še v petek sta bili skrinjici približno enako napolnjeni z žetoni. Se vidi, da so hokejisti navajeni igrati do konca z vso energijo in so sposobni zmagati tudi v zadnji sekundi. Za uspeh jim čestitamo. Čestitamo tudi  Društvu prostovoljcev EJGA, za lepše Jesenice, ki je preko svojih podpornikov zbralo le nekoliko manj žetonov, kot naše društvo.

Nagrade je vsem trem društvom podelila poslovodkinja Monika na skromni slovesnosti pred trgovino. Za vse sodelujoče so pridne trgovke pripravile domači sladek prigrizek in osvežilno pijačo. Želele so pogostiti tudi mimoidoče Jeseničane, ki pa so ponujeno pecivo odklonili in presenečeno opazovali dogajanje pred trgovino.

Vsem podpornikom Društva upokojencev Jesenice, ki so pridno kupovali v Mercatorjevem marketu na Titovi 22 (nasproti železniške postaje) in nam poklonili žetone, se lepo zahvaljujemo. Z vašo podporo v akciji ste omogočili DU Jesenice, da je prejelo Mercatorjevo donacijo v višini 200 EUR. Kot smo obljubili,  bomo donacijo uporabili za obnova doma.

Hvala prijaznim trgovkam za postrežbo. Še bomo prišli v vašo trgovino nakupovat.

Priporočamo, da si preberete tudi zapis na spletni strani Hokejskega društva

Napisal: Stane Arh                        Slikala: Marko Lukan in Stane Arh